De 4 gode råd om maskulin lækkerhed

Mange kvinder her i landet klager, ofte over at de danske mænd ofte er for “rå”, og at de derfor godt kunne lære lidt af de andre landes kultur. Her er en guide, der kan hjælpe dig med at gøre dating lidt nemmere. Guiden her kan både hjælpe dig i det virkelige liv, men også med dit profilbillede.

Face-man

 

1. Tag en tur med trimmeren

Nogle kvinder tænder på det med at mænd har skæg. Men det er derimod ikke særligt frækt, hvis det er i fem forskellige længder. Det gælder også resten af håret i dit hoved. Øjenbrynshår skal nemlig heller ikke være i forskellige længder, hvis altså de er nogle kraftige nogle. Så vurder lige størrelsen af dine øjenbryn og bestem dig for om de skal trimmes. Der skal du altså lige få styr på det med at bruge en trimmer, for det kan i sidste ende være det hele værd!

 

 

2. Pas på med parfume

Det med at bruge parfume er egentligt helt ok. Men pas nu på med at bruge for meget! At sidde i rum med en der bruger alt for meget parfume, er ikke lige frem noget der gør at man kommer tættere på hinanden. Så derfor skal man lige passe lidt på med det der duftevand. Det må jo gerne være sådan, at hun er nødt til at komme lidt tættere på for at spotte, hvad det præcis er for en parfume du bruger.

 

 

3. Skal i spille tennis på jeres date?

Nej? Så drop sports sokkerne! Det er virkeligt ikke særligt frækt at møde op på en date med sorte eller hvide sports sokker. Drop det!

 

 

4. Hvad siger spejlet?

Kan du lide hvad du ser i spejlet, inden du skal på date? Det er vigtigt, at du selv kan lide det du ser. Det vil nemlig gøre, at din partner føler sig mere tilpas i dit selskab, noget der har meget med tryghed at gøre.

 

 

-Goddate.dk Admin

 

 

 

 

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Artikler. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar