Første gang du skriver til ham. ♂

Den første gang, du skriver til ham…

Netdating ender oftest ud i, at du finder en sød fyr, du godt kunne tænke dig at komme i kontakt med. Men hvordan starter man så lige en samtale med en fremmed mand over en dating side?

Det får du her en guide til. 😉

Inden du skriver til ham…

Inden du tager kontakt første gang, så tjek lige at din profil er på plads. Mænd er mere visuelle end kvinder, og dit profilbillede er derfor afgørende for, hvor interesseret han vil blive. Derfor er det også rigtig vigtigt at have profilteksten på plads, så han ikke føler sig helt på bar bund, første gang han møder dig.

 

Gode råd til den første kontakt

Mange kvinder føler, at det er manden, der bør tage det første initiativ. Det er dog blevet langt mere udbredt, at kvinder indleder kontakten til de mænd, de finder interessante. Så hold dig ikke tilbage – det er tværtimod en god idé, for mænd elsker, når kvinder skriver til dem!

Helt basic handler det om en balance, hvor du skal være dig selv – uden at virke mærkelig. Her får du tips, der kan hjælpe dig med at ramme den balance:

 

1. Kort og præcist

En lang roman med al for stor fokus på dig selv kan godt virke overvældende for mænd. De fleste mænd læser heller ikke lige så mange bøger som kvinder, så en lang tekst vil næsten virke som en straf, at skulle læse for en mand. Skriv kort og præcist – og gerne med luft imellem hver anden linje.

 

2. Lad ham vide at du har set hans profil

Det er altid en fordel at vise, at man har læst hans profil. Vis, hvorfor du valgte at skrive til netop ham – og vær specifik omkring det. ”Du siger, du hører Hansi Hinterseer. Har du nogensinde hørt Roy Black, der også synger slager?” Eller ”Jeg kan se, du kører gokart – jeg har selv haft en gokart og er vild med det”.

 

3. Fortæl ham hvad for nogle sider af ham du godt kan lide

Mænd elsker som nævnt bekræftelse – det gælder både på deres udseende, evner og personlighed. Så brug det, når du skriver til ham. Men lyd ikke desperat, for modspil er vigtigt for en mand. Det må ikke være for nemt.

 

4. Forstil dig en rigtigt samtale

Ville du indlede en ansigt-til-ansigt samtale med ”Jeg er en frisk pige på 29, der bor i Århus og elsker hunde”? Nej, vel? Så det skal du heller ikke gøre online. Tænk på jeres chat som en samtale, der skal have lov at udvikle sig til at blive mere og mere personlig, ligesom en rigtig en!

Der er ingen grund til at læsse det hele af i første brev. Skriv et par linjer om dig selv – og gerne om de ting, I har tilfælles.

 

5. Usikkerhed gør det svært for ham

”Hvis nu du har tid så se lige om du synes at jeg er interessant, så vil du måske også svare tilbage.” Det vil virke som om du er en meget svær person at føre en samtale med, hvis du virker for forsigtig. Nu har du taget kontakten, og du har intet at miste. Lad ham danne sit eget indtryk af dig, og det er nemmest hvis du ikke virker usikker.

Derfor kan du slutte brevet af med ”Vi tales ved” eller ”Jeg glæder mig til at høre fra dig”.

 

6. Pres ikke for meget på

Hold igen med at fortælle, hvad du har lyst til at lave på første date eller for den sags skyld de næste mange år, hvor du ser en fremtid sammen med ham. En mand har svært ved at rumme alt den fremtids snak, når nu i først lige har mødt hinanden.  Så stikker han ganske enkelt halen mellem benene.

I skal lige varme op til hinanden – ligesom en normal samtale med et menneske, du ikke kender.

 

7. Gør det nemt at svare på dit brev

I ren og skær iver over at komplementere og vise interesse glemmer mange ofte at lægge op til et svar, når de tager den første kontakt. Det lyder måske lidt banalt, men det er både nemmere og mere oplagt at svare på et brev, hvis der er en grund til det. Og den grund træder allermest tydeligt frem i form af spørgsmål. Det handler ganske enkelt om at stille spørgsmål.

Men husk ikke at stille for mange; begræns dig gerne til 2-3 spørgsmålstegn. Det skal jo nødigt virke som et forhør.

 

8. Overskriften

Det vækker interesse hos en mand hvis overskriften er noget lidt andet end “Hej” eller “Davs”. Så prøv at tænke lidt ud af boksen. Start eventuelt med “Selvfølgeligt har du lyst til at komme på date med mig på fredag!”. Eller start med et spørgsmål så for du allerede hans tanker igang med det samme.

 

Så er det din tur

Nu har du fået nogle tips og tricks, du kan hive ud af ærmet, når du skal i gang med at skrive et godt brev, der vil få den opmærksomhed, du fortjener.

Men fortvivl ikke, hvis ikke alle dine breve bliver besvaret. Det sker for os alle. Hvis du gør dig umage og skriver personligt og interesseret, så er det blot et spørgsmål om tid, før der er gevinst.

 

 

Held og lykke!

-Goddate.dk Admin

 

Dette indlæg blev udgivet i Artikler. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar