Første gang du skriver til hende. ♀

Den første gang, du skriver til hende

Den første kontakt er altid svær. Men til forskel fra at lede hele byen igennem for at finde en kvinde der vil date, giver online dating nogle helt andre muligheder.

Online har du mulighed for at se, hvem hun er og hvad hun interesserer sig for. Og det kan give dig et godt udgangspunkt, når du skal tage kontakt for første gang – og det er lige præcis den første henvendelse, som vi her giver dig gode råd til.

Inden du skriver til hende…

Det er vigtigt at have styr på sin egen dating profil, inden man begynder at skrive til hende. Hvis hun kan lide den besked, hun får fra dig, vil hun nemlig gerne vide mere om dig. En kvinde vil helst føle sig tryg ved det menneske, hun taler med, så skriv lidt personlige ting på din profil. Og sørg for at du har et profilbillede! Udseendet betyder måske ikke lige så meget for kvinder, som det gør for mænd, men det giver et indtryk af, hvem du er.

 

Gode råd til den første kontakt

Mænd er generelt meget aktive på online dating, og nogle kvinder modtager rigtigt mange breve om måneden.

Det handler derfor om at skille sig ud fra mængden. Og det er ikke nødvendigvis så svært. Vi giver dig her otte tips, der kan hjælpe dig på vej med at skrive et rigtig godt første brev til din måske fremtidige kæreste.

 

1. Kvinder elsker de rigtige ord

Kvinder elsker mænd, der forstår at bruge de danske ord rigtigt. Prøv derfor at undgå sætninger som ”Din profil ser interessant ud. Skal vi mødes?” Det er kedeligt og upersonligt.

Men alligevel er der ikke ret mange kvinder der bryder sig om for meget sødsuppe og pladderromantik. Drop derfor ”pussenusse”, ”kys”, ”prinsesse” og lignende. Skriv derfor præcist hvad det er, du henvender dig for, på en kreativ måde.

 

2. Lad hende vide at du har set hendes profil

Et af de bedste tricks er at demonstrere, at du har kigget grundigt på hendes profil (Hele profilen! Ikke kun profilbilledet). Fortæl, hvorfor du har valgt at skrive til lige netop hende – og forsøg at være konkret. ”Du skriver, at du kan lide at se The Simpsons. Har du også set sæson 27?” Eller ”Jeg kan se på din profil, at du spiller CoD – jeg spiller også CoD, så et LAN er da oplagt”

 

3. Fortæl hende hvad for nogle sider af hende du godt kan lide

Men! Ikke kun hendes udseende. Kvinder kan godt lide at høre, at de ser dejlige ud, men ikke som om at det er det bedste ved hende. Skriv i stedet, at du godt kan lide, hun dyrker en masse sport eller går til festival, hvis hun understreger det på sin profil.

 

4. Humor vinder altid

Kvinder svarer for det meste på breve, der åbner på en humoristisk måde. Modtager en kvinde 100 breve med indledningen ”Hej, du ser sød ud”, så vil det om ikke andet skille sig ud at skrive noget skævt som fx ”Vil du ha’ noget imod at vi tager til Venedig på første date?”

 

5. Forstil dig en rigtig samtale

Har du nogensinde startet en samtale med ”Jeg er en frisk gut på 29, der bor i Hobro og elsker håndbold”? Nej? Så det skal du også holde dig fra online. Prøv at tænk på jeres chat som en rigtig samtale – den skal udvikle sig til gradvist at blive mere personlig.

Husk, at du ikke behøver at fortælle alting i dit allerførste brev. Bare skriv et par linjer om dig selv – og gerne om de ting, I har tilfælles.

 

6. Kvinder vil ikke have en usikker mand

”Hvis nu du har tid så se lige om du synes at jeg er interessant, vil du så ikke nok være sød at svare?” Det er der ikke nogen kvinder, der falder for. Nu hvor du har startet chatten, har du ikke noget at miste. Så lad hende danne sit eget indtryk af dig ud fra din profil, og undgå at lægge ord i munden på hende.

En fin måde at afslutte et brev på kunne være ”Vi tales ved” eller ”Jeg ser frem til at høre fra dig”.

 

7. Pres ikke for meget på

Selvom du synes, at hun virker helt fantastisk, så forsøg at holde igen. Alle dine gode ideer til, hvad I skal lave de næste 40 år sammen, kan du godt lige gemme væk.

Overvej i stedet, hvad du ville sige som det første til en kvinde, hvis hun stod lige foran dig. Det er næppe noget med hvor jeres første rejse skal gå hen, når I er blevet kærester. Det er alt for overvældende, og det gider hun slet ikke.

 

8. Gør det nemt at svare på din besked

Mange glemmer rent faktisk at lægge op til et svar, når de skriver deres første brev. Man bliver helt revet med af at skulle komplementere og vise interesse. Det kan godt være, det lyder simpelt, men det er nu engang mere oplagt at besvare et brev, hvis der er en god grund til det. Og den grund gør du allermest tydelig for hende ved at stille spørgsmål.

Men husk nu, at det ikke er et politiforhør. For mange spørgsmål virker nemlig omvendt og gør det sværere at svare. Prøv at begrænse dig til 2-3 spørgsmålstegn i dit brev.

 

Og nu er det din tur

Sådan. Det var de gode råd, vi havde til dig lige nu og her. Tænk på dem som tricks til at hive ud af ærmet, når du nu skal til at skrive til hende.

Men bliv nu ikke fortvivlet, hvis du ikke får svar på alle dine breve. Det er der stort set ingen, der gør. Hvis blot du gør dig umage og skriver personligt og interesseret, så er det blot et spørgsmål om tid, før der er gevinst.

 

 

Held og lykke!

-Goddate.dk admin

Dette indlæg blev udgivet i Artikler. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar