Singles day 2020/ Dating.dk

Kom til virtuel singlefest med Singles day hos Dating.dk den 11/11

Hos goddate.dk undersøger vi løbende online events som kan have interesse for vores brugere. Datingsiden Dating.dk afholder pga. Covid-19 en virtuel singlefest. Årsagen til dette er Singles day 2020. På Goddate.dk anbefaler vi, at man følger myndighedernes retningslinjer, så derfor synes vi dette event er værd for læsere at overveje.

Hvad er Singles day?

Singles day er en kinesisk fest, som nu har gjort sit indtog på det danske datingmarked. Festen har sin oprindelse i, at man ville fejre fremfor skamme sig over at være single. Man ville med andre ord lave en Valentins dag for singler. Her skulle man mødes med andre singler for at fejre med ligesindede at det er okay ikke at have en partner. Fejringen finder sted hver år den 11/11, som symbolsk er den dato med flest 1`er i sig for at repræsentere en single person. Et event med fejring for singler er noget vi hos Goddate.dk er meget begejsret for, både for muligheden for finde kærligheden, men også for gøre det mere acceptabelt at være single.

Deltag i den online fejring af singler

De fleste events på Dating.dk har goddate.dk erfaret er fysiske events, men Singles day 2020 skelner sig ud. Som nævnt er Covid-19 stadig over os, og man har formodet derfor rykket denne begivenhed online til en virtuel fest.

Dating.dk har endnu ikke løftet sløret for, hvad den virtuelle fest byder på. Men de skriver at det er for alle uanset profilstatus samt noget helt særligt. Hos Goddate.dk ligger vi især mærke til at det er for alle typer af brugere og at gratis-profilerne også kan være med deres fejringen af Singles day 2020.  Deltagerniveauet til dette event er indtil videre rigtig højt og forsat stigende. Så er du single og har lyst til at møde nye singler, så kan du med god tro deltage gratis i Singles day 2020 hos Dating.dk

Læs også vores andmeldese til Danmarks 5 bedste datingsider i 2020!