Guide til online dating i Danmark

Online dating kan virke som en uoverskuelig størrelse med mange muligheder, usikkerheder, drømme og mere til. Her på goddate.dk vil vi komme med en række råd til at forøge chancerne for, at du for en god oplevelse med online dating i Danmark.  

Alle vores råd kommer fra vores egne erfaringer med online dating i Danmark, både som forbruger og som erhverv. Læs mere om dette i Om goddate.dk 

Råd til online dating i Danmark

  1. Vælg den rigtige online datingside for dig 

Når det kommer til online dating i Danmark, så er der kæmpe væld af online datingsider at vælge imellem. Men hvilken en passer til dig? Det ærlige svar er faktisk meget få af dem gør. Desværre ser man mange udfordringer på langt størstedelen af online datingsiderne, som ødelægger din datingoplevelse, og dermed også dine muligheder. Her på goddate.dk har vi undersøgt hele det danske online datingmarked og fundet frem til 5 forskellige typer af datingsider, som alle vil kunne benytte.

Her kan du læse igennem vores anmeldelser af de 5 bedste online datingsider i Danmark, og dermed danne dig et overblik. Vores helt konkrete råd til online dating er, at du skal være så specifik eller konkret i din søgning, for at opnå det bedste resultat. Være 100% ærlige om dine intentioner, om hvad du søger, hvilken slags person osv. Alt dette vil hjælpe dig langt på vejen til den bedst mulige online datingoplevelse.  

Du kan også læse goddate.dk`s artikler om koncepterne sexdating og seniordating her!.

  1. Gør noget ud af din datingprofil 

Online dating i Danmark, skal ses som at være på en digital bar eller andet mødested for singler. Hvordan du præsenterer dig selv, er nøglen til at starte en samtale med en potentielt kommende partner. Derfor er vores 2 råd til dig, som vil prøve online dating i Danmark, at du skal gøre så meget ud af din datingprofil som du gør af dig selv når du går i byen. Her kan man skrive konkrete ting om sig selv, interesser, hobbyer, arbejde mm. Noget af det store, siden online dating er meget visuelt, det er at sørge for gode billeder af en på ens online dating profil. Her er vores erfaring at have bredt udvalg af billeder af dig selv i forskellige situationer, som beskriver dig. Det kan være alt fra en ferie, billede af dig der laver din hobby, eller et billede af dig i dit pæneste tøj. Når du har fået styr på dine datingbilleder, så er en anden god at spørge sig selv, hvorfor skal de vælge netop dig til en date? Fremhæv dine gode sider i din datingtekst, så andre folk kan læse dette om dig og dermed vil tage kontakt til dig.  

  1. Tag selv initiativ 

På online dating, skal man ofte selv tage initiativ for at opnå de bedste resultater. Dette er uagtet om man er den som får aktivitet eller ej. De bedste datingresultater kommer i vores erfaringer når man selv opsøger dem. Dette betyder at man kan anvende de gode søgealgoritmer på de forskellige online datingsider, for at finde netop det du søger.   

  1. Vær dig selv og drop klicheer 

Med den erfaring som vi her på goddat.dk har med online dating i Danmark, kan vi med meget stor sikkerhed, forsikre dig om, at den bedste måde at møde en online på er ikke med klicheer. Dette er kort sagt ved at være sig selv! Der må gerne sendes den samme besked til flere personer, som du finder interessante uden at du ødelægger dine chancer med vedkommende helt, men i alle vores test og personlige erfaringer, så virker det bedst at man sætter sig ind i vedkommendes datingprofil og åbner med noget derfra. Dette kan være en fælles interesse, et spørgsmål til et billede, om i er opvokset samme sted, eventuelle ens feriebilleder osv. Her viser man, at man faktisk har sat sig ind i personen og er interesseret i dem inden man foretager den første kontakt.  

  1. Tøv ikke med at mødes fysisk 

Vores sidste råd til online dating i Danmark, er at ikke tøv for længe med at invitere en ud på en fysisk date. Der er rigtig mange om buddet på online dating i dag i Danmark, og dette gør også konkurrencen meget hård. Derudover kan man også hurtigt miste interessen for en man aldrig har mødt, og blot skrevet med online over tid. Dette skal ikke forstås som at man skal foreslå et møde efter 3 beskeder, men rettere som råd om, at du ikke skal vente for længe fordi i kan risikere slet ikke at mødes så.  

Ud fra punkt 5 anbefaler vi på Goddate.dk at man følger myndighedernes retningslinjer jf Covid-19. Er en fysisk date ikke muligt på nuværende tidspunkt, så anbefaler vi at man laver aktiviter online. Her kan man spille spil og andre interaktive ting sammen.

Man kan også prøve på de online aktiviteter som finder sted pt. Prøv blandt virtuel Singles day 2020 med linket nedenfor.

De 5 bedste datingsider