Den bedste online datingprofil

Lav den bedste datingprofil til online dating. Følg disse råd.

Din online datingprofil er altafgørende for dine muligheder for succes med online dating. Det er her folk får deres førstehåndsindtryk af dig, og dette skal gerne være et positiv et. Goddate.dk har undersøgt hvad, som gør at nogle online datingprofiler får mere trafik end andre, og samlet en enkelte række råd, der højner dine muligheder.

Du kan med fordel læse guiden til online dating i Danmark, inden du benytter dig af råd for den bedste online datingprofil.

Råd 1. Vær målrettet med din online dating profil

Online dating er en stor størrelse med mange forskellige formål. Når du begiver dig ud i det, vil du derfor have den største mulige chance for succes, hvis du er konkret om hvad du gerne vil have ud af online dating. Dette råd spiller sig igennem alle rådende i denne artikel, hvortil jo mere specifik du er om alt hvad du fortager dig, jo bedre oplevelse vil du få med online dating.

Så hvis du ønsker en at skrive med, men at tage det langsomt skal dette komme til udtryk i din profiltekst og billede, der ikke må være for aggressiv. Omvendt søger du hurtigt sex, så kan du gøre det klart fra start, så folk er beviste om dette.

Råd 2. Lav et godt online dating profilbillede.

Vores andet råd til din online datingprofil indebærer det, som falder folk først i øjnene. På de fleste danske online datingsider, ser man nemlig kun profilbilledet og få informationer om dig inden man klikker ind på profilen. Det er derfor meget afgørende at dette billede er nøje udvalgt. Dit online dating profilbillede skal gerne afspejle dig samt være fængende.

Dette kan gøres ved, at du har et billede af hele din krop og gerne af dig i en aktivitet du holder af. Billedet må gerne være opsat og professionelt. F.eks. hvis din hobby er en sport, så gå ud og få en fotograf til tage et billede af dig imens det ligner du dyrker din sport. Så har du et godt online dating profilbillede, som opsummere hvem du er. Dette betyder at vi anbefaler man ikke anvender gruppebilleder som online dating profilbillede!.

Råd 3. Lav en grundig og konkret online dating profiltekst

Din profiltekst er som et CV for din online datingprofil. Den må ikke være hverken for kort eller lang. Et godt tip fra Goddate.dk egne erfaringer er sigte efter 150-200 ord. Heri skal indeholde de ting, som du gerne vil have folk skal vide om dig.

Det skal også efter være målrettet hvad du søger. Søger du en at slå dig ned med, skal dette gerne være tydelig i din tekst og gerne hvilken type person du søger. Markedet for online dating er stort, og man skal gerne finde de rette dates. Søger man sex dates, så skal dette også være tydelig i ens profiltekst for at få de korrekte online datingprofiler til kontakte dig.

Råd 4. Vær unik!

Der findes efterhånden mange klicheer inden for online datingprofiler, og hos Goddate.dk anbefaler vi at folk er så unikke som mulige. Med andre ord skal du være din helt egen og præcisere hvad du har at byde på, fremfor de samme dårlige jokes og klicheer af billeder og profiltekster.

Råd 5. Optimere din profil løbende

En af de mest begået fejl af folk med deres online datingprofil er manglende fornyelse. Dette råd skal ikke forstås således, at der konstant skal laves ændringer, men ud fra ordsproget at forandring fryder. Har du ikke fundet præcis det du søgte med online dating, så kan du med god tro lave forandringer på din profil. Vælge nogle nye billeder eller ændre lidt i din tekst. Du skal huske på, at de fleste bruger meget kort tid på vurdere, om de skal kontakte en profil. Et nyt frisk billede eller den rette sætning, kan være dét som gør at du opnår den største succes med din online dating profil.

Forbedre din online datingprofil med disse 5 simple råd eller opret en profil på en af Danmarks bedste datingsider i 2020 lige her!