F.A.Q Online dating i Danmark

FAQ online dating. 

Når man som forbruger begiver sig ud i online dating, er der en række normale spørgsmål, folk spørger sig selv om. Disse ofte stillede spørgsmål vil vi her på goddate.dk forsøge at svare på for dig.  

 

Er online dating sikker? 

Langt de fleste danske online sider er sikre sider for dig som forbruger at benytte. Dog er der en del udenlandske datingsider, som opererer i Danmark, hvortil du kan komme ud for problemer med afmelding af abonnement og andet snyderi for penge. F.eks. er der nogle af disse udenlandske datingsider, som virker til at være danske, men ved afmelding af betaling skal du sende en fysisk fax til en udenlandsk adresse eller andet besværligt, som ikke virker. Forslaget hertil, er at du som forbruger skal holde dig til danske online datingsider eller de 5 datingsider, som vi anbefaler her på goddate.dk 

 

Er online dating anonymt?

Selvom online dating i dag er blevet accepteret, som en del af vores datingkultur i Danmark, så kan det forsat være rart med noget privathed. Det er langt fra alle der ønsker at blive krediteret for sexdating hjemmesider eller traditionelle datingsider, som andre folk kan se, skulle de kigge dig over skulderen på din pc på arbejde eller andetsteds. Dette ved datinghjemmesider godt, og derfor krediteres de næsten alle dig på en anonym måde. De 5 bedste datingsider i Danmark som er med på goddate.dk test gør alle dette. Her står der ikke en datingside, på kontoudtog men rettere et mere anonymt navn for din skyld.   

 

Hvilken datingside skal du vælge? Top 5 datingsider i Danmark

Der er en række faktorer som spiller ind på hvad den bedste datingside er for dig. Men som udgangspunkt vil alle gerne have en der er trygt og sikker, som dem på goddate.dk alle er. Herefter kan din aldersgruppe eller om du søger efter sexoplevelser fremfor mere dybe datingrelationer afgøre hvilken der er den bedste datingside for dig. Hos goddate.dk har vi lavet ærlige anmeldelser af 5 ud fra forbrugernes egne oplevelser og givet dig en top 5 og de bedste danske datingsider, og her vil vi anbefale du trygt kan vælge imellem dem alle alt efter dine præferencer med online dating.   

 

Virker online dating? 

Det korte svar er ja. Online dating virker og faktisk har stører mængde end du tror mødt deres partner via online dating. Det er bare ikke noget man endnu taler alt højt, men faktisk så er online dating meget udbredt og har vist sig med stor succes for danske singler.  

Hvad koster online dating? 

Online dating koster som udgangspunkt ikke noget. Man kan på de fleste datingsider oprette sig gratis uden at skal opgive sit betalingskortoplysninger. Men, på de fleste datingsider kan man ikke særlig meget før man har betalt sig til et abonnement. Dvs. At så mange af aktiviteterne er fastlåst til betalende brugere, at den gratis profil ikke er tilstrækkeligt.  

Priserne varierer meget på online dating men ligger typisk fra 100-200kr i måneden for en abonnent på datingsiden med alle fordelene. Man skal dog holde øje med eventuelle kampagner og dertil læse alt med småt, da datingsider kan være snu til at gemme den rigtige pris væk. Men betaler man mere end i det prisleje som er angivet her på siden, vil vi på goddate.dk anbefale at man kigger en ekstra gang, eventuelt på de 5 bedste danske datingsider vi har listet efter en bedre pris. 

De 5 bedste datingsider